top of page
Ocean

Sliding Door's

output-onlinegiftools(1).gif
Aluplast_Product_Stills_HST85mm_Image-768x666.jpeg

evolutionDrive HST

Удобно решение за подигнување и лизгање на вратата за поврзување на отворено Со големи прозорски елементи, светлината влегува во вашиот дом – како и со evolutionDrive-lift-and-slive вратата, што го оживува вашиот ентериер. Конструкцијата на вратата е дизајнирана за оптимална стабилност и овозможува големи стаклени површини и големи елементи за отворање во различни работни шеми. Ефикасната термичка заштита на системското решение е благодарение на оптимизираните нивоа на запечатување, особено во централниот дел – обезбедувајќи студот да остане таму каде што му е местото.

 
 
 
 
Alumil Supreme S700
Системот за подигнување и лизгање SUPREME S700 ја претставува новата генерација на висококвалитетни системи на АЛУМИЛ. Тоа е одлично решение за проекти со тешки барања, задоволувајќи го трендот на „транспарентна“ архитектура преку обемни стаклени површини, со висока топлинска изолација, безбедност и модерен дизајн. Неговиот минимален дизајн и неговите различни иновативни карактеристики го прават идеална опција за проекти кои бараат широки распони за зголемена дневна светлина, извонредни перформанси и максимална леснотија на користење.
evolutionDrive-HST-1200x1600.png

evolution
drive HST

s700_nov0005_gwnia_xamhlh.webp

supreme
S700

2Framex.gif
Horizon

 

PSK Sliding System

 

Системот PSK е многу привлечен со лесно чувство и удобност при работењето обезбедени од тела со навалување и лизгање кои овозможуваат ракување со појасот на вратата само со една рака. Појасите на PSK се во една рамнина кога се затворени. Појасот на вратата мора да се навали наназад и да се турка во вистинската патека за да се отвори. Овие врати може да се произведуваат од различни мрежни профили, вклучително и од алуминиум Salamander greenEvoltuion76, blueEvolution92, Alumil M11000 итн. Максималната тежина на појасот на вратата е 200 kg кај овој тип производи. Иновативниот инженеринг на лизгачките вагони PSK овозможува долгогодишна ефикасна и сигурна употреба со прецизно дејство, дури и ако се носат тешки крила. Држачите го одржуваат безбедното навалување на крилото на вратата кога е подотворено за вентилација. Прицврстувачите за големи и тешки појаси имаат дополнителна контрола со притискање што помага при притискање на појасот за време на затворањето. Акцијата за отворање се ракува со слична контрола на туркање назад.

stolma_salamander_parralel_schiebe_kipptuer_profil.webp
ezgif.com-crop-1.gif
unsplash-2dyR13FNg2I_edited.jpg

 Bi Folding

Термо и Ладен Алумил

Supreme SF85

Високо изолиран систем на преклопни врати од светска класа со работа на лизгање на дното, кој комбинира минимална естетика со извонредни перформанси, многу големи димензии со буквално ниски линии на видливост, засилена заштита од провалници со многу голема разновидност на решенија. , SMARTIA M19800 M9800 преклопни врати систем со работа на врвот обесени и погоден за нормални и големи градби. Нуди цврсти и елегантни решенија применети за среден и врвен проекти, како што се луксузни резиденции, деловни згради, конференциски центри, хотели, ресторани и многу други.

Предности

  • Големи димензии и широки распони

  • Цврста структура со беспрекорна и долготрајна работа

  • Висока топлинска изолација и заштеда на енергија

  • Високи перформанси во однос на отпорност на ветер,

  • Пропустливост на воздухот и водонепропустливост

  • Лесна обработка и монтажа

SF85.jpg

SF 85

M19800.jpg

M19800

m9800_gp.png

M9800

bottom of page