top of page
0-02-05-968b4978f9e71b9e8f7318e150e1f4d75087f852bd3dc24e5f2b91d7ae5e5a05_24c6803ff1adbc43_

Влезни врати

Во Alla Kompani, создаваме широк асортиман на надворешни влезни врати кои се целосно во согласност со архитектонскиот стил на вашиот дом. Ние го сакаме предизвикот и уживаме во дизајнирањето на влезните врати, без разлика дали е од uPVC или алуминиумски материјал, ултра модерна куќа или едноставно класичен и потрадиционален дом. Сакаме влезната врата што ќе ја изберете да биде естетски белег на централниот дел на куќата бела и да го зачува вашиот архитектонски дизајн.

0-02-05-c909058f55ce17b3bada714fcdc99a3661749312cbaeacb7179ef6747c283a0b_1f727ae3bea05131_

Alumil Supreme S115

PIVOT

Alla Kompani создава нови хоризонти за модерен станбен и индустриски дизајн благодарение на иновативниот дизајн на системот SUPREME SD115 Pivot кој нуди исклучително големи влезни врати за исклучителен естетски резултат со чист, минималистички дизајн и рамнински површини. Системот SUPREME SD115 Pivot обезбедува извонредно ново чувство на осветленост и поврзаност помеѓу внатрешната и надворешната средина, што го прави системот единствен по концепт и дизајн. Иновативниот дизајн на системот, заедно со најсовремената опрема, ги обезбедуваат предусловите за престижни влезни врати со висока естетика, исклучителен квалитет и извонредни перформанси во однос на безбедноста, изолацијата и функционалноста.

zenpivot_section.webp
nsplsh_024e0774fd664341b2a0782f7b56f094~mv2.webp

Карактеристики

large.png

Екстра голем крило

Достапен во широк спектар на бои, дизајни и завршетоци. Создадете голема влезна врата, со достапни големини до 2000 mm ширина x 3500 mm висина

refresh.png

Специјални шарки

Стожерните врати се закачени од горната и долната страна на вратата наместо од страничните, како традиционалните влезни врати. Обезбедување современ изглед, отворен или затворен.

advantage.png

Предности

Модерен дизајн Високо безбедносно ниво Лесен пристап идеален за лица со посебни потреби и деца Исклучителна заштеда на енергија Исклучителна звучна изолација Лесно користење и висока функционалност

ak_edited_edited_edited.png

Супреме СД 95

20211018_082105_edited.jpg

Карактеристики

Контактирајте не

Дали имате некое прашање? Прашајте не во секое време

Screenshot 2024-01-15 1036312.png
salamander_edited.png

Индустриска зона Мороишта, 6330 Струга

389 70 212 586

Ви благодариме за поднесувањето!

Graphic Spiral

Работно време

Пон - Пет

Сабота

Недела

8:00 – 17:30 часот

Затворено

Затворено

bottom of page