top of page
GlassFit_SV-1701.jpg

Kangjella xhami

Sistemi mbështetës vertikal i xhamit për kangjellat e xhamit me estetikë moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet bazë të vazhdueshme pa mullion, për të lënë të lirë fushën vizuale dhe për të ofruar një ndjenjë lirie luksoze , Kangjella qelqi me stenda dhe kangjella xhami pa korniza per shkallet

10.10 xham.png

Përparësitë

  • Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme për shkak të profileve të vazhdueshme Lehtë dhe e shpejtë për t'u instaluar Konstruksione me gjatësi të madhe pa asnjë problem në rreshtimin e xhamit Shumëllojshmëri e madhe për sa i përket vendosjes, trashësisë së xhamit, parmakut dhe trajtimit të sipërfaqes Cilësia e lartë për sa i përket dizajnit dhe prodhimit.

Performance

LINEAR HORIZONTAL LOAD

up to 4.0KN/m

Characteristics

WIND LOAD RESISTANCE

up to 5.0KN/m2

Gjenerike

FILOZOFIA profil i vazhdueshëm me pyka të thjeshta

VENDOSJA - INSTALIMI

në dysheme, i montuar në anë, i ngulitur, i lakuar

PËRDORIMI i jashtëm, i brendshëm,

buzë detit

APLIKOHET në rezidenca moderne, hotele,

qendra tregtare, ndërtesa tregtare dhe zyra.

Technical

Characteristics

GLAZING TYPE

laminate tempered

GLASS THICKNESS

10+10, 8+8, 6+6, 5+5 mm

MAXIMUM HEIGHT

1,6 m

MAX STRUCTURE LENGTH

unlimited

HANDRAILS

various shapes (flat, oval, round, square)

inox and coated aluminium

LIGHTING

with 8+8mm glass thickness

PRE-DRILLED PROFILES

yes, and for counter shank screws

m8207_tomi-ultra_complete.webp
cradle-2-cradle-certification.webp
tuv-austria-recycle-ok-product-certificate.webp
eco-platform---epd-verified.webp

Certifikatat

A dinner table on the balcony by the sea

Typologies

Frameles Stairs Glass Railing
Glass Railing with Stands
Glass Railing with Stands
section m8200
m8207
bottom of page