top of page
Multi Storey Building

Mire se erdhet tek
  Alla Kompani

I dashur vizitor,

Faleminderit që zgjodhët të na vizitoni.

Më posht, ju do të gjeni me shumë informacion rreth produkteve tona si dhe kompanisë tonë.

certificate
Historia

Për më shumë se 25 vjet, biznesi ynë familjar ka prodhuar produkte uPVC dhe alumini me cilësi të lartë. Ne krenohemi që ofrojmë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe një gamë të larmishme opsionesh për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja. Me ekipin tonë të aftë të inxhinierëve dhe zejtarëve, ne kemi ekspertizën për të sjellë në jetë vizionin tuaj të saktë.

monitoring
Vizioni ynë

Ekipi ynë i përkushtuar zotëron ekspertizë dhe pasion të gjerë në fushat përkatëse, duke bashkëpunuar me sukses në një gamë të larmishme projektesh. Ne besojmë fuqishëm në një qasje bashkëpunuese, duke punuar së bashku për të transformuar vizionet e klientëve tanë në realitet. Vizioni ynë kryesor është të ofrojmë vazhdimisht cilësinë dhe shërbimin më të lartë për klientët tanë, duke siguruar që nevojat e tyre jo vetëm të plotësohen, por të tejkalohen.

Teknologjia

Ne përdorim mjetet më të fundit të teknologjisë për të siguruar që produktet tona të jenë të cilësisë më të lartë. Procesi ynë i prodhimit përdor teknologjinë më të fundit për të ofruar saktësi dhe precizitet, duke rezultuar në produkte që janë të përshtatura për të përmbushur  nevojat tuaja. Ne përpiqemi të bëjmë përditesim në produktet tona me mjetet dhe proceset më të fundit të teknologjisë.

Who are we

Pse duhet të na zgjidhni?

Eksperienca

Tek Alla Kompani, ne kemi prodhuar projekte cilësore për mbi 25 vjet, si ne rajonin tonë ashtu edhe ne tregun Europian, me gjere deri ne kontinentin e Amerikes dhe Australisë

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbimin më të mirë dhe kënaqësia e klientit është prioriteti ynë.

Certifikim

Alla Kompani është zgjidhja perfekte per ato që kërkojnë 

produkte të kualitetit të lartë 

Produktet tona plotësojnë standardet evropiane me certifikim Xhami dhe uPVC, duke siguruar që ju dhe klientët tuaj të merrni produktin më të mirë në dispozicion.

Kapacitet i lartë

Ne kemi një kapacitet të lartë për prodhim dhe mund të kryejmë projekte të çdo madhësie. Angazhimi ynë për përsosmërinë dhe kënaqësinë e klientit na ka ndihmuar të krijojmë një reputacion besueshmërie dhe besimi. Për më të mirën në prodhim dhe dizajn, mos kërkoni më larg se Alla Kompani.

Përditesim

Ne jemi të apasionuar pas prodhimit dhe përpiqemi të krijojmë produktet më të mira të mundshme. Ne bashkëpunojmë me arkitektë gjermanë për të siguruar që produktet tona të jenë të përditësuara me tendencat më të fundit dhe risitë e dizajnit.

 
Math and Geometry Tools

How it works

checking-windows-measurements-hmf.jpg.optimal.jpg
house-plans-vector-471907.jpg
icons8-closed-window-50.png
icons8-ruler-100.png

Dimensions

At Measure, we specialize in providing accurate measurements for a variety of projects. Our team of experienced professionals can either measure the object directly or use a project plan you provide to get the job done. We ensure precise and accurate results every time, no matter the size or complexity of the project.

Quotation

We offer fast and realistic quotations for all types of production services. Our experienced team will provide you with a personalized quote that fits your budget and timeline. We strive to make the quotation process as fast and efficient as possible, so you can get started on your project right away.

P_pluse_01_edited.png
F-230328 Oferta demo.png
How it works
House with Pool
Gallery

Galeria

Më poshtë mund të gjeni projekte të ndryshme të përfunduara, individuale dhe rezidenciale, materiale dhe tipologji të ndryshme si Alumini, UPVC dhe Xhami.

20231011_110010.jpg
products

Our Products

dritarepng.png

Dritaret Tilt & Turn janë më të shiturit tanë për arsye të mirë. Ato hapen për të sjellë ajër të pastër dhe ventilim

ballkonxhami.png

 

Bëni ballkonin tuaj prej xhami, tarracë apo oborr spanjol të veçantë. me xham special te temperuar dhe te laminuar.

derehyrjepng.png

Përshtatni shtepin tuaj

me dyert me moderrne

dhe me siguri maksimale

nga plastika dhe alumini

garage.png

Dera e palosshme e garazhit ofron rehati ideale, siguri maksimale dhe kursim hapësire

hstpng.png

Dhomat plot dritë, afërsia e natyrës, mungesa e barrierave dhe përdorimi optimal i hapësirës së jetesës janë perspektiva të reja në arredimin e brendshëm.

glazingpng.png

Xham Termopan

Shumëllojshmëri e xhamit, xham të vetëm, të dyfishtë dhe të trefishtë me distancë të personalizuar për të arritur rezultatin më të lartë izolues.

Image by Charles Forerunner
Salamander
Technoform
Sisecam
Alumil
Wurth
bestmakina
Sigenia
dr-hahn
Technoform
Novoferm
kaban
isodoor

Partnerët tanë

Request demo
20211222_081048.jpg

Le ta diskutojmë projektin
tuaj sëbashku
ejani dhe vizitoni
ekspozitën tonë

Ngarkoni skedarin

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page